Boka din tid idag för att få ett ljusare leende denna Dental Health Month!Boka din tid idag för att få ett ljusare leende denna Dental Health Month! Ett friskt och vackert leende hjälper dig att göra ett stort intryck. Denna tandhälsomånad se till att avsätta lite tid för att fokusera på munhygien så att du kan uppnå det ljusare leendet alla vill ha. Här är några tips som hjälper dig att komma igång.

Vissa livsmedel bör undvikas för att hålla tänderna och tandköttet friska. Socker och stärkelse kan vara särskilt skadliga för tänderna. Klibbiga godis, snacks och andra livsmedel kan också orsaka problem eftersom de kan fastna vid tänderna och öka risken för håligheter. br>
Sluta röka

Rökning är dåligt för din munhälsa. Rökning ökar risken för tandköttssjukdom och muncancer. Det orsakar också missfärgning av tänderna. Om du röker, tala med din tandläkare om hur du minskar effekterna av rökning på tandkött och tänder. Den här månaden för tandhälsa tar kontroll över din munhygien genom att boka tid. Din tandläkare kommer att undersöka dina tänder och tandkött under din tid och ge den vård du behöver för att upprätthålla ett friskt, vackert leende. Boka din tid nu och få ett ljusare, friskare leende!